På denne side kan du få svar på dine spørgsmål, der omhandler shopping på HYPR-ONLINE. Skulle du ikke finde svar på dine spørgsmål her, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

Hvad er den normale leveringstid på min bestilling?

Din leveringstid er afhængig af hvornår du bestiller samt om du bestiller til afhentning i butik eller direkte levering. Almindeligvis er leveringstiden mellem 5 – 30 dage.

Har vi varen på lager i butikken, vil  din leveringstid kun være 1 – 2 dage.

Hvorfor har HYPR lidt længere leveringstid?

HYPR har ikke noget fysisk lager i Danmark (udover varene i butikken), men har i stedet valgt at fokusere på at have et kæmpe udvalg til lave priser.

HYPR bestiller nye varer hjem 1 – 2 gange om måneden. Skal din bestilling sendes hjem til dig eller din nærmeste pakkeshop, skal der lægges 1-2 dage til leveringstiden.

Du modtager en mail, når din bestilling er klar i butikken. Har du valgt at din bestilling skal sendes, modtager du en mail med trackingnummer, så du kan følge din pakke hele vejen.

Har vi allerede din bestilling i butikken, vil den blive sendt eller meldt klar til afhentning hurtigst muligt, og din leveringstid vil kun være 1 – 2 dage.

Kan jeg afhente min bestilling i butikken i stedet for at få den sendt?

Ja, det kan du sagtens. Du vælger bare denne mulighed i checkout, og så modtager du en mail, når din bestilling ligger klar i butikken.

Hvor ligger butikken?

HYPRs butik ligger i Danmarksgade 66, 9000 Aalborg. Du kan finde os her

Hvad hvis jeg fortryder mit køb?

Hos HYPR har vi 365 dages returret. Det betyder, at du sagtens kan købe fødselsdags- og julegaver i god tid. Viser det sig så, at det skal være en anden størrelse, farve, eller måske en helt anden vare, følger du bare guiden nedenunder.

Du har selvfølgelig også muligheden for at få dine penge retur, så længe varen ikke er taget i brug.

Senest 365 dage efter den dato, du har modtaget varen, skal du meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, så vi har varen i hænde senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at returnere dit køb.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer ansvaret for varen fra den er sendt afsted til vi modtager den.

Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give os tydelig meddelelse herom.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
HYPR
Danmarksgade 66, st. tv.
9000 Aalborg
Danmark

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.
Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail [email protected] I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Hvordan kan jeg sikre mig, at jeg får bestilt i den rigtige størrelse?

Hos HYPR går vi meget op i, at du får varen i den helt rigtige størrelse. Derfor er der et link til en størrelsesguide på hver produktside. Så er du i tvivl om din størrelse, anbefaler vi, at du benytter denne. Du kan se størrelsesguiden her.

Bor du i nærheden af butikken, er du også altid velkommen til at komme ind og se de forskellige størrelser inden du bestiller.

Hvilke forsendelsesmuligheder har HYPR?

Hos HYPR har du følgende muligheder, når du bestiller varer:

1: Afhentning i butikken (Gratis). Vælges denne mulighed, vil du modtage en mail, når din varer er klar til afhentning.

2: Pakkeshop (fra 29,-). Vælges denne, får du ved checkout mulighed for at vælge den pakkeshop, der er tættest på dig. HYPR benytter GLS og DAO, så du vil altid kunne finde et afhentningssted tæt på dig. Du vil modtage en mail med trackingnummer, når ordren afsendes, så du kan følge din levering.

3: Levering hjem til dig (fra 59,-): Vil du gerne have leveret dine varer direkte hjem til dig, vælger du denne mulighed. Du vil modtage en mail med trackingnummer, når ordren afsendes, så du kan følge din levering.

Leveringstiden for din ordre er 5-30 dage alt efter hvornår du bestiller varen og om du afhenter i butikken eller varen skal sendes til dig. Læs mere om leveringstid her: Hvorfor lidt længere leveringstid? 

HYPR afsender varer med følgende: Afhentning i butikken, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, DAO – Pakkeshop (DAO Pakkeshop kun muligt for pakker op til 9 kg)

Fragtprisen er fra 29,- ved levering til pakkeshop og fra 59,- ved levering til privatadresse.

Pakkeshop / Privatadresse:

0 – 1 kg: 29,- / 59,-

1 – 5 kg: 39,- / 69,- 

5 – 10 kg: 49,- / 79,-

10 – 15 kg: 69,- / 89,-

15 – 20 kg: 79,- / 99,-

Over 20 kg: Kun afhentning i butikken eller afsendelse efter aftale. 

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Hvad er mine betalingsmuligheder hos HYPR?

Hos HYPR kan du betale med  Visa, MasterCard, MobilePay.

HYPR opkræver ikke ekstra gebyrer, når du benytter én af ovennævnte betalingsmetoder.

HYPR hæver først beløbet på dit kort, når ordren bliver afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt under købet.

Har du et spørgsmål, som du ikke har fået besvaret i denne FAQ, er du altid velkommen til at sende en mail til [email protected].

Du kan også skrive til HYPR på Facebook her: www.facebook.com/hypronline/